Üdvözöljük

Mi, Németh Éva és Várkonyi Ágnes társasházkezelő duónkat azzal a céllal alapítottuk, hogy a korábbi munkáink során szerzett vezetői és megoldáskereső tapasztalatainkkal a segítségére legyünk olyan lakóközösségeknek, ahol a szakmai felkészültség és képzettség, a rendszeresség, az átláthatóság, valamint a költséghatékonyság elvárt követelmény. Célunk Mary Poppinsként lelkiismeretesen, professzionális segítséggel biztosítani ügyfeleink elégedettségét, színessé varázsolni a lakókörnyezetet, a jogi és szakmai követelmények maximális tiszteletben tartásával.

REGISZTRÁLT TÁRSASHÁZKEZELŐI TEVÉKENYSÉG

Mindketten rendelkezünk a társasházkezelői tevékenység ellátásához szükséges OKJ 52 814 01 bizonyítvánnyal, valamint üzletszerűen végezhető társasház-kezelői tevékenység igazolásával.

A tulajdonosokkal személyes kapcsolatot tartunk, gyors ügyintézésre törekszünk, az egyenlegek elektronikusan elérhetőek a tulajdonosok számára.

közös képviselő

Várkonyi Ágnes

közös képviselő

Németh Éva

Várkonyi Ágnes

Több, mint 25 éves biztosítási szakmai tapasztalattal, 3 gyermekes édesanyaként, elszántságommal és dinamizmusommal felveszem a versenyt a megoldatlan problémákkal, motiváltságom mindig eredményhez vezet.

Elszánt

Dinamikus

Megoldáskereső

Produktív

Németh Éva

2 gyermek anyukája vagyok, széleskörű szakmai múltam segít a komplikáltabb feladatok és a lehetetlennek tűnő helyzetek megoldásában. Projektszemléletű gondolkodás, feladatvégzés jellemez.

Hatékony

Interaktív

Eredményorientált

Szervező

Kérdezzen tőlünk

Fontosnak tartjuk, hogy a cégnévhez arc is társuljon, hogy az általunk kezelt társasházakhoz tartozó lakások tulajdonosai tudják, ismerjék, személy szerint ki az, akihez bizalommal fordulhatnak.

  Rólunk

  Célunk Mary Poppinsként lelkiismeretesen, professzionális segítséggel biztosítani ügyfeleink elégedettségét, színessé varázsolni a lakókörnyezetet, a jogi és szakmai követelmények maximális tiszteletben tartásával.

  haz@mptk.hu

  +36 30 959 0445

  +36 20 965 9120

  Hétfő-Péntek 8.00 - 18.00

  Sunday closed